Soya Protein Isolate 90%

Soya Protein Isolate 90%

Soya Protein Isolate 90%

Atunci când obiectivul este  cresterea masei musculare, sau se doreste recuperare dupa exercitii intense, este recomandat aproximativ 2 grame de proteine ​​pe kilogram de greutate corporală. De exemplu, dacă ai 85 kg, echivaleaza cu cel putin 170g de proteine ​​pe zi.
Daca esti vegetarian sau alergic la lactate, BULK POWDERS Soya Protein Isolate 90%, oferă o alternativă excelentă la proteinele din zer sau lapte, ​​pentru a ajuta la creșterea zilnica a aportului de proteine ​. Cercetarile pe Soya Protein au demonstrat că aceasta creste masa musculara și imbunatateste timpul de recuperare dupa exercitii.
Soya Protein Isolate 90%, are, de asemenea, un conținut de arginină mai mare decat proteina ​​din lapte, arginina a fost demonstrat  ca poate creste fluxul de sange si ajuta in recuperare.
Soya Protein Isolate 90% nu este vândut in ideea de a imbunatati sanatatea, dar mulți oameni vor constata ca este un produs excelent pentru sănătate . Rolul Soya Protein Isolate 90% consta în reducerea colesterolului rau (LDL), ce a fost studiat de multi ani efectul sau pozitiv in acest sens.
Soya Protein Isolate 90% este derivat din boabe de soia.

Beneficii:

 

  • Boabele de soia utilizate pentru a produce BulkPowders SPI 90% sunt 100% fără GMO-uri.
  • Sustine recuperarea rapida dupa exercitii 
  • Creste masa musculara
  • Nu este toxica
 

MOD DE ADMINISTRARE: Se amestecă 30 g cu 200ml de apa. Consuma ori de câte ori ai nevoie de proteine ​​suplimentare pentru a suplimenta dieta ta: in mod normal se ia o doza dimineata, pre & post exercitii și înainte de culcare.

Nu există interdicții cunoscute sau restricții în ceea ce privește SUPLIMENTAREA cu Soya Protein Isolate 90%
ATENTIE!  Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua acest supliment.
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat !

 
Beneficiaza de un pret incredibil si comanda acum BULK POWDERS Soya Protein Isolate 90% !

Verifică prețul »