Superior Amino 2222 Liquid

Superior Amino 2222 Liquid

Superior Amino 2222 Liquid

OPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 Liquid  este un supliment alimentar ce furnizeaza 2,222 miligrame de 18 aminoacizi diferiti, care joaca un rol excelent in recuperarea musculara. Acest supliment sub forma lichida, foloseste aminoacizi micronizati, pentru a putea fi absorbiti mai rapid de catre organism.
   Aminoacizii sunt necesari pentru funcționarea adecvată a organismului. Sunt cunoscuți cel mai bine ca și ”elementele de bază” a mușchilor, dar ei au o varietate de roluri în corpul dumneavoastră.
   OPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 Liquid furniza o gamă completă aminoacizi esentiali, condiționat esențiali, și neesențiali derivate dintr-un amestec de surse izolate, concentrate, și hidrolizate proteice.
  OPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 Liquid contine aminoacizi cu lant ramificat in raport 2:1:1 – leucina, izoleucina si valina, care joacă un rol indispensabil în construirea masei musculare. Cu toate acestea, aceste ingrediente protejeaza tesutul muscular, ferindu-l de daunele provocate de exercitiile fizice excesive.
  OPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 Liquid îndeplinește cerințele exigente ale atleților și culturiștilor competitivi care au nevoie de un surplus de proteine ca și sursă majoră de materiale de construcție pentru mușchi mai mari și mai puternici. In plus, acesta promovează un echilibru pozitiv al azotului, sporește sinteza proteinelor si joacă un rol-cheie în normalizarea starii de spirit, de concentrare, agresivitate, atenție, si somn. 
 

Beneficii : 

 

  •  
  • Asigura putere de absorbtie ridicata;
  • Contribuie la recuperarea rapidă;
  • Promovează un echilibru pozitiv al azotului;
  • Sporește sinteza proteinelor;
  • Sustine  cresterea masei musculare;
  • Imbunatateste starea de spirit.

  Mod de administrare: Luati cate 2 capsule inainte si dupa antrenament, preferabil inainte de masa!

  Atentie! Produsul nu este recomandat  femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu depasiti doza zilnica recomandata! Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. 
 

Comanda acum OPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 Liquid, ajutorul tau de nadejde, pentru cresterea masei musculare!

Verifică prețul »