Thermo Burst ™ Hardcore 90 Tabs.

Thermo Burst ™ Hardcore 90 Tabs.

Thermo Burst ™ Hardcore 90 Tabs.

GNC Thermo Burst ™ Hardcore este un supliment alimentar cu efect termogenic proeminent, care stimuleaza arderea eficienta a caloriilor, transformându-le în energie curată. În plus, formularea crește durabilitatea exercitiilor de mare intensitate.

GNC Thermo Burst ™ Hardcore contine L-carnitină micronizată, ingredient de înaltă calitate, cu efect de imbunatatire a arderii grasimilor, pentru ale transforma ulterior in energie. L-carnitina promoveaza eliminarea grăsime din rinichi, inimă, și mușchi.

GNC Thermo Burst ™ Hardcore intareste muschii, previne formarea de acid lactic și protejează organismul de pierderea masei musculare. L-carnitina reduce colesterolul nociv si protejeaza impotriva atacului de cord si accidentelor vasculare cerebrale, prin prevenirea contractiei vaselor inimii și creierului. De asemenea, aceasta stabilizează nivelul de zahăr din sânge și scade concentrația de oxizi de carbon. L-carnitina accelerează livrarea de oxigen la mușchii, ceea ce duce la creșterea energiei si rezistentei.

GNC Thermo Burst ™ Hardcoreeste îmbogățit cu cafeină, care are capacitatea de a pătrunde adânc în celulele musculare pentru a creste energia si a elimina oboseala. Cafeina stimuleaza sistemul nervos central, ajută inima și funcția stomacului. Aceasta crește concentrarea și forța mentală. Suplimentul îmbunătățește bunăstarea generală a corpului si tonifica organismul.


Beneficii :

  • Încurajează arderea caloriilor;

  • Oferă o explozie puternică de energie;

  • Crește rezistența;

  • Previne pierderea masei musculare;

  • Reduce colesterolul;

  • Crește concentrarea și forța mentală;

  • Sustine sanatatea inimii.

Mod de administrare: Luati 3 tablete pe zi inainte de antrenament!

Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs ! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!

Transforma excesul de grasime in energie, cu uimitorul GNC Thermo Burst ™ Hardcore!

Verifică prețul »