Tribulus Forte 60 Caps.

Tribulus Forte 60 Caps.

Tribulus Forte 60 Caps.

VemoHerb ® Tribulus Forte – Supliment nutritiv, bazat pe extract uscat din planta  Tribulus Terrestris cultivat in Bulgaria, cu conținut de 50% saponine furostanol, determinat ca protodioscine și 25% flavonoide determinate ca apigenina.
VemoHerb ® Tribulus Forte ajută la consolidarea, îmbunătățirea și reglarea funcției prostatei si a altor glande endocrine, influențează pozitiv în perioada de menopauza, creste libidoul, imbunatateste starea fizica si emotionala si scade riscurile de cancer a organelor genitale si a glandelor lacteale. Acesta stimuleaza rezultatul potentei reduse de defecțiune a testiculelor, defectiune influențata de substanțe toxice sau utilizarea prelungită de medicamente. Flavonoidele glicozide consolideaza vasele de sânge, ajută la resorbția de grăsimi și  menține un nivel sanatos de colesterol. Amestecul de fitosteroli, saponine și flavonoide este potrivit pentru perturbări în funcțiile sistemului secretor, sistemul sexual și inflamația non-maligna de prostată.
 
Beneficii:
  • Sustine activitatea sexuala
  • Ajuta in caz de sterilitate, hipertrofie de prostata, infertilitate cauza de prezenta anticorpilor impotriva spermatozoizilor
  • Stimuleaza productia de hormoni in organism
Se recomandă în caz de nivel ridicat de colesterol, vasele de sange slabe, slăbiciune generală, după boli infecțioase grele și slăbi sistemul imunitar.
 
O capsulă conține: 200,0 mg de extract uscat de planta Tribulus terrestris, cu conținut de 50% saponine furostanol, determinat ca protodioscin și 25% flavonoide determinate ca apigenina și 4,0 mg stearat de magneziu.
 
MOD DE ADMINISTRARE: Luati 2-4 capsule zilnic.
ATENTIE!   Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua aceste capsule.

Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat!

Profita de avantajele ale adevaratului Tribulus Bulgaresc! Comanda si tu VemoHerb ® Tribulus Forte!

Verifică prețul »